logo new
Accelerating the B2B E-commerce transformation
15 oktober in Hotel Houten


Gold sponsor
Sana homepage
Event van bbp
  • Home
  • Partners
  • Media partners

MarketingTribune

Media partners

MarketingTribune is een vakblad over merken en mensen en verschijnt 22 keer per jaar. Dagelijks stuurt MarketingTribune een nieuwsbrief met relevante informatie voor elke marcom professional.

Bekijk de website »

Marketingfacts

Media partners

Marketingfacts is hét platform voor interactieve marketing. In 2002 gestart als hobby, is het inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. Samen met de ruim 250 bloggers informeert de redactie via het blog ongeveer 175.000 unieke bezoekers per maand.

www.marketingfacts.nl

B2Bmarketeers

Media partners
b2bmarketeers.nl is een onafhankelijk magazine over b2b marketing waar b2b marketeers kennis, ervaringen en visies op het gebied van business-to-business marketing delen. Op deze site vind je handige tools, cases, visies en marketing theorieën die verband houden met business-to-business marketing. Het doel van b2bmarketeers.nl is om het kennis, opinie en visieplatform te worden voor de b2b marketeer in Nederland.

www.b2bmarketeers.nl

Webanalisten

Media partners
 Webanalisten.nl bestaat sinds mei 2008 als groepsweblog voor webanalyse kennisdeling. Het blog wordt gezien als het leidende platform voor online analyse en optimalisatie. Wij schrijven over de strategie van, trends over en praktijkinzichten in het verbeteren van bezoekerstevredenheid en online rendement en bereiken daar ongeveer 1000 vakspecialisten in Nederland en Vlaanderen per artikel.

www.webanalisten.nl