logo new
Accelerating the B2B E-commerce transformation
15 oktober in Hotel Houten


Gold sponsor
Sana homepage
Event van bbp
  • Home
  • Sponsors
  • Silver sponsors

Silver Sponsor: Cloudsuite

Silver sponsors

B2B-klanten gedragen zich steeds meer als consumenten en stellen nu ook B2C-eisen aan uw webshops. Denk aan snelheid en bestelgemak. CloudSuite speelt daar op in door typische B2C-functies zoals een snelle zoekmachine, frisse designs, intuïtieve navigatie en promoties standaard beschikbaar te maken in het e-commerce platform.

Lees meer

Silver sponsor: PANGAEA

Silver sponsors
PANGAEA Internet Marketing is in 1995 opgezet als 1 van de eerste internetbureaus van Nederland. Deze voorsprong heeft PANGAEA altijd gebruikt om het verschil te maken voor haar klanten. De klantenkring van PANGAEA loopt uiteen van commerciële B2B bedrijven, B2C retailers, FMCG producenten tot internationale hotelketens.

Lees meer

Silver sponsor: Eezeebee

Silver sponsors

Sinds 2010 ontwikkelt en implementeert EeZeeBee voor haar klanten succesvolle zakelijke / B2B web toepassingen. Wij hebben alle kennis in huis van development / support tot project management en IT specialisten om uw zakelijke E-commerce ambities vorm te geven.

Lees meer

Silver sponsor: DPD

Silver sponsors
De grootste groei in E-commerce speelt zich internationaal af. Met DPD Pakketservice bent u daarop voorbereid. Dankzij ons hechte netwerk zijn zelfs de verste uithoeken van Europa binnen handbereik.

Lees meer

Silver sponsor: S&H

Silver sponsors

Fulfilment voor TOP merken

Uw orderketen is in de ogen van uw klant een belangrijk onderdeel van zijn merkbeleving. Als u uw fulfilment uitbesteed, geeft u daarom letterlijk uw merk uit handen. S&H biedt u, als enige Nederlandse aanbieder, het fulfilment van de gehele multichannel orderketen onder één dak. Van A tot Z en zonder zwakke schakels. Dit leidt tot ongeëvenaard hoge servicelevels.

Lees meer